Rij mee met de shuttle

Vanaf maandag 2 december kunt u als personeelslid van het UZ Brussel de autonome shuttle testen tot en met 20 december. De bus maakt een ronde voor het ziekenhuis via de Dikkebeuklaan en stopt aan de hoofdingang van het ziekenhuis, de bezoekersparking P1 en op het voorplein bij de bus-en tramhalte.

Als tester vragen we u om de bus te nemen aan de halte aan de hoofdingang van het ziekenhuis en een volledige ronde mee te rijden. Nadien volgt een korte bevraging waarbij u uw ervaringen kan delen met het onderzoeksteam. De week en het uur van uw rit kiest u zelf. De bus rijdt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11u en 15u en op woensdag van 13u tot 16u.

Om de autonome bus te testen, moet u zich wel registreren en een week kiezen waarbinnen u uw rit wenst te maken. Voor dat u de bus opstapt, zal het projectpersoneel wel uw naam en personeelsbadge vragen omdat de busdienst enkel toegankelijk is voor zij die zich ingeschreven hebben.

Inschrijven doet u hier: https://forms.gle/R7J16cHcTtkwh2ot9

Eenmaal ingeschreven, krijgt u van ons een bevestigingsmail en ook voor de gekozen week nog een bericht met nadere informatie.

Alvast dank voor uw interesse in ons project!